| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
|
Pikaso Maniak

Založený: 01.02.2006 Príspevky: 552
|
Zaslal: 09.03.2010 21:03:28 Predmet: |
|
|
a vy si neuvedomujete, ze v kanade moze byt takyto pokrik, ale u nas nie? lebo tam sa cez zapas spolocne nepovzbudzuje, cize sa da v pripade dotyku kricat luuu. ale viete si predstavit nieco take, ze hala skanduje kosice do toho, zrazu sa hudy dotkne puku a bude hned huu? az teraz mi pride smiesne, ked to pisem, ako by to vyznelo Kosice HUU TOHO alebo este lepsie Kosice HUU HOHO ako indiani z naozaj z kanady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
laco44 Znalec

Založený: 30.11.2009 Príspevky: 165
|
Zaslal: 09.03.2010 22:29:47 Predmet: |
|
|
Umbro vdaka za zachranu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Crashino Zorientovaný fanúšik

Založený: 16.09.2006 Príspevky: 76 Bydlisko: SteelArena
|
Zaslal: 21.03.2010 12:31:46 Predmet: |
|
|
| Pikaso Napísal: | a vy si neuvedomujete, ze v kanade moze byt takyto pokrik, ale u nas nie? lebo tam sa cez zapas spolocne nepovzbudzuje, cize sa da v pripade dotyku kricat luuu. ale viete si predstavit nieco take, ze hala skanduje kosice do toho, zrazu sa hudy dotkne puku a bude hned huu? az teraz mi pride smiesne, ked to pisem, ako by to vyznelo Kosice HUU TOHO alebo este lepsie Kosice HUU HOHO ako indiani z naozaj z kanady  |
mozno mas z casti pravdu, ale za vyskusanie nic nedate, co ked to nakoniec bude zniet dobre? |
|
| Návrat hore |
|
 |
paljuka Fanklub

Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1805
|
Zaslal: 22.03.2010 12:29:27 Predmet: |
|
|
Nieje tu tema o brankaroch extraligy tak to fuknem tu...
Ked bol Hudy zraneny nadavalo sa ze preco sme si nechali ujst brankarov ako Petrik alebo Laco, vo vcerajsich zapasoch sa potvrdilo preco brankari ako oni dvaja nemozu hrat za Kosice...
Akonahle pride vacsi tlak zodpovednost tak chlapcom ako keby sa rozklepali kolena a cele muzstvo aj ked nechtiac potapaju...
Petrikok prvy gol ktory polozil Bystricu do smutku a Lacov posledny ktory vystavil Zvolencanom dovolenkove listky,len bohuzial potvrdil ze chlapci su len priemerom v brankach nasej ligy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Umbro003 Radical Steeler

Založený: 29.12.2005 Príspevky: 2604
|
Zaslal: 22.03.2010 12:46:57 Predmet: |
|
|
| Ja si myslím, že posudzovať chlapcov podľa jedného zápasu by si nemal. Aj Laco aj Petrík podávajú posledné roky vo svojich mužstvách vyrovnané výkony a ich kluby sú radi, že ich majú...také góly môže dostať aj Julo, aj Lipka, aj Konrád aj každý iný brankár. |
|
| Návrat hore |
|
 |
paljuka Fanklub

|
Zaslal: 22.03.2010 12:50:49 Predmet: |
|
|
Umbro ale ja si pamatam na rozhodujuce momenty v play off este na lokomotive ktore nas v play off stale polozili do kolien...
toto sa chlapcom opakuje rok co rok...
Pred rokom Bystrica vyhorela v poslednom zapase v KE na Petrikovom nabiti Hunovi, dalej Lacove vystavenie dovolenkovych listkov v zapase so Zvolenom este na lokomotive, pamatna rana cez cele klzisko...
tych momentov sa chlapcom v play off vyskytlo viac len sa mi nechce hrabat v minulosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mashina Radical Steeler

Založený: 17.08.2005 Príspevky: 5129
|
Zaslal: 22.03.2010 13:15:25 Predmet: |
|
|
pali ma v niecom pravdu.. vtedy ked ich vykony treba najviac zlyhavaju.. a toto nebol prvy pripad.. tesim sa, ze mame hudyho, aj ked pan filc povedal, ze sme podcenili brankarsku otazku..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
reddevil Znalec

Založený: 03.04.2007 Príspevky: 160
|
Zaslal: 23.03.2010 08:34:49 Predmet: |
|
|
| ci laco, alebo petrik, obaja patria v extralige k spicke, no je to skor tym, ze v tej nasej extralige uroven brankarov nie je taka vysoka... ano, su kvalitni, ale v kluboch zo stredu tabulky, v priemernych kluboch, budu podavat pocas sezony niekedy az skvele vykony, ale len preto, ze chytaju viacmenej pravidelne... v ke ci ba vsak v dolezitych momentoch, nehovorim len o playoff, zlyhali a museli sa zmierit s poziciou dvojky... a to predpokladam brankari v ich veku nechcu, radsej budu chytat v bystrici ci nitre ako sediet na lavicke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Umbro003 Radical Steeler

Založený: 29.12.2005 Príspevky: 2604
|
Zaslal: 23.03.2010 14:46:02 Predmet: |
|
|
ja si na tie momenty tiež pamätám...veď zabudnúť na Handzušov gól od vlastnej brány sa nedá ..ale ako vravím..to isté sa môže stať napr. aj Hudáčkovi v semifinále a dajme tomu, že jeho vinou by sme vypadli..aj on by už bol len priemerný brankár?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
reddevil Znalec

Založený: 03.04.2007 Príspevky: 160
|
Zaslal: 23.03.2010 17:16:15 Predmet: |
|
|
| Umbro003 Napísal: | ja si na tie momenty tiež pamätám...veď zabudnúť na Handzušov gól od vlastnej brány sa nedá ..ale ako vravím..to isté sa môže stať napr. aj Hudáčkovi v semifinále a dajme tomu, že jeho vinou by sme vypadli..aj on by už bol len priemerný brankár?  |
v podstate hej... zatial sa hudacek drzi, na to ze je mlady, pravidelne chyta, co mu len prospeje... akonahle sa mu stane castejsie nejaka taka udalost a najma so stupajucim vekom a skusenostami, naznaci to zial, ze z neho nebude spickovy brankar... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mashina Radical Steeler

Založený: 17.08.2005 Príspevky: 5129
|
Zaslal: 23.03.2010 23:40:17 Predmet: |
|
|
hudy uz svoje kvality vo vypatych zapasoch dokazal.. napriklad minulu sezonu..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paljuka Fanklub

|
Zaslal: 24.03.2010 00:45:37 Predmet: |
|
|
| Umbro003 Napísal: | ja si na tie momenty tiež pamätám...veď zabudnúť na Handzušov gól od vlastnej brány sa nedá ..ale ako vravím..to isté sa môže stať napr. aj Hudáčkovi v semifinále a dajme tomu, že jeho vinou by sme vypadli..aj on by už bol len priemerný brankár?  |
Umbro moze sa to stat v 1-2 play off...moze sa to stat v 1-2 vypatych zapasoch ale posrat kazdy rok play off v rozhodujucom okamihu ju uz trosku privela...
chlapci nato nikdy nemali a ani nikdy nebudu mat aby mohli chytat za klub akym su Kosice...
toto je Hudyho prve play off v pozicii jednotky pockajme si do jeho konca a potom aspon ciastocne mozme porovnat...
Laco s Petrikom si uz par play off "odkrutili" takze sa ich uz hodnotit da... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pete77 Steeler

Založený: 09.10.2006 Príspevky: 153
|
Zaslal: 24.03.2010 08:39:09 Predmet: |
|
|
| Len tak trochu paranoje pridam. Lacov prvy gol v poslednom zapase s BA bol dost cudny a potom to nezmyselne vyhodenie puku na sietku (ten snad ani plexi trafit nechcel). Gol v predlzeni komentoval pali. Vacsinou nemam v oblube spekulovanie, ale ten zaver 5 zapasu mi prisiel dost divny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabika81 Znalec

Založený: 07.02.2007 Príspevky: 173
|
Zaslal: 23.04.2010 13:14:41 Predmet: |
|
|
jak sa u nás hovorí : "pľuj..pľuj do ščesca neška"
Myslím, že to dnes dá...  |