HC Košice, ako hrdý partner Krajskej hokejovej akadémie, prinesie v školskom roku 2021/2022 viacero benefitov

PRIDANÉ: 2.3.2021

HC Košice v spolupráci s Košickým samosprávnym krajom, Slovenským zväzom ľadového hokeja a strednou športovou školou v Košiciach otvárajú v školskom roku 2021/2022 II. ročník Krajskej hokejovej akadémie. HC Košice, ako hrdý partner akadémie, prináša množstvo benefitov, ktoré budú využívať všetci študenti zaradení do tohto štúdia.

Krajská hokejová akadémia otvorila svoj I. ročník v školskom roku 2020/2021, na jeseň minulého roka. Cieľom projektu je rozvíjať mladých hokejistov nielen po športovej stránke, ale ponúknuť mladým talentom aj kvalitné vzdelanie.

Ambíciou nášho klubu je ponúknuť také podmienky pre talentovaných hokejistov, aby sa prvou voľbou tých najtalentovanejších v celom kraji stala Hokejová akadémia v Košiciach a aby nemuseli uvažovať o odchode do zahraničia. Keďže ale ani kariéra profesionálneho športovca netrvá večne, dôležitou snahou akadémie je aj poskytnúť absolventom kvalitné vzdelanie, s ktorým sa budú vedieť uplatniť na trhu práce aj  po skončení aktívnej športovej činnosti.

HC Košice do školského roka 2021/2022 vstupuje s ponukou viacerých benefitov, ktoré študentom v akadémii garantuje počas celého nadchádzajúceho školského roka.

  • Členský príspevok ZDARMA
  • ZVÝHODNENÉ materiálne zabezpečenie
  • KONDIČNÝ TRÉNER
  • TRÉNER BRANKÁROV
  • VIDEO tréner
  • V rámci tréningov zahrnuté aj SKILLS tréningy a tréningy v SENSE ARÉNE

Veríme, že našim mladým hokejovým talentom spoločným úsilím umožníme pripraviť sa na svoju športovú kariéru a zároveň im ponúkneme kvalitné vzdelanie. Na mnohých projektoch súvisiacich s krajskou hokejovou akadémiou v Košiciach sa ďalej pracuje.

Stredná športová škola na svojej webovej stránke zverejnila bližšie informácie pre žiakov a ich zákonných zástupcov týkajúcich sa podania prihlášok aj výberového konania. https://lnk.sk/vzfi

GALÉRIA